Verzenden:

Wij verzenden onze pakketjes in hergebruikte en/of gerecyclede verpakkingen, duurzaam en goed voor het milieu.

Heb je een bestelling gedaan voor 14:00 uur, worden de pakketjes dezelfde dag verzonden. Mocht er 1 van de bestelde producten niet op voorraad zijn, dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Mochten wij de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn excusief verzendkosten. De verzendkosten zijn € 5,95 voor een bestelling onder de € 50.

Boven de € 50 is verzending gratis.

Wij doen ons best om de bestellingen die voor 14.00 uur worden besteld, de volgende dag te leveren.

 

Liever ophalen, graag! Je pakketje kun je ophalen aan de Zonnebloemlaan in 's-Gravendeel of aan het Winterplein in Puttershoek.

Het ligt vaak dezelfde dag nog voor je klaar. Je ontvangt hiervan een email.

  

Retourneren:

Wij vinden het belangrijk dat je geniet van je bestelde producten, mocht er toch iets mis zijn kun je de producten in originele, gesloten verpakking binnen 14 dagen retour sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen komen voor eigen rekening.

Terug brengen in 's-Gravendeel of Puttershoek kan natuurlijk ook. Stuur dan van te voren een email om een afspraak te maken.

 

Heb je vragen over de bezorging of het retourneren? Stuur dan een mailtje naar info@vitaoro.nl of een appje naar nummer 06 39234262.