Home » Wie zijn wij

Irma Schepers

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site.

Ik ben Irma Schepers, meisjesnaam Goud, waar ook de naam Oro vandaan komt, 36 jaar en geniet graag samen met mijn man en kinderen van het leven.

Dit proberen we op een zo duurzaam mogelijke manier te doen.

Met onze webshop willen we anderen graag inspireren om ook te kiezen voor duurzame producten, die vaak veel beter zijn voor mens en milieu.

Yvonne van Gessele

Hoii, hier dan mijn stukje van het verhaal.
Ik ben Yvonne van Gessele, Ook ik kom uit de familie Goud. Alleen komt het bij mij via mijn moeders kant, dus zit het bij mij niet in mijn naam. 
Ik ben 40 jaar, getrouwd en samen hebben we een dochter van 11 jaar. Ik noem mezelf maar een bezig bijtje, ik ben altijd wel overal mee bezig. Maar genieten van al het moois dat de natuur geeft, kan ik ook heel goed, door bijvoorbeeld een lekkere wandeling te gaan maken. 
Samen met mijn gezin, doen we ons best om die natuur zo mooi mogelijk te houden. En willen wij ook andere mensen daarbij helpen, vandaar onze webshop.

Vita oro

 

Vita Oro is ontstaan doordat we beiden op zoek waren naar een manier om de natuur een beetje te helpen. Wetende dat er zoveel mooie producten zijn, die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Er is dan ook niks mooiers, dan dit te promoten en te koop aan te bieden in onze webshop. Uiteraard gebruiken we de producten zelf ook en daar vertellen we je graag over in ons Blog.

Waar komt de naam Vita Oro vandaan? Als je een beetje Italiaans kent, dan weet je dat Vita, leven betekent en Oro, goud betekent. Vita, omdat het leven (meestal) mooi is en je moet genieten van alles wat de natuur je biedt. Oro, goud, is de familie naam waar wij alle twee uit voortgekomen zijn. Dus we kennen elkaar al heel lang. 

Wij zelf worden heel blij van al die mooie producten die we in onze webshop verkopen. We hopen natuurlijk dat jij er net zo blij van wordt.

Heb je een vraag of een opmerking? Stuur ons gerust een email of een appje.

We wensen je heel veel lees en shop plezier op onze pagina! 

Irma & Yvonne ­čî┐