Andrée Jardin, dat is een familieverhaal! Het begon allemaal een eeuw geleden aan de oevers van de rivier Erdre in Nantes, daar begon Georges-René Julio als leerling-borstelmaker. Al snel werden de borstels een echte passie voor Georges-René en zo opende hij zijn eigen fabriek in 1947 die hij BROSSERIE JULIO noemde.

Momenteel hebben zijn 2 kleinkinderen, Jean-Baptiste en François-Marie, het familiebedrijf volledig overgenomen. Nog steeds produceren ze prachtig vervaardigde borstels en bezems.

Ter nagedachtenis aan hun geliefde grootmoeder, Andrée Jardin, gaven de 2 broers in 2012 haar naam aan hun nieuwe woonaccessoires-merk. Wat een mooie manier om haar te eren, nietwaar!

Sindsdien produceren ze prachtig vervaardigde borstels en andere toebehoren. Hiervoor werken ze vaak samen met ontwerpers: om ons te voorzien van mooie, natuurlijke & duurzame huishoudelijke accessoires. Het belangrijkste is dat ze alleen met de beste Franse ambachtslieden willen werken. Ze zijn de echte bewakers van unieke en uitstekende tradities.

Het kopen van een Andrée Jardin-borstel is een manier om een fabrikant te ondersteunen die zorgt voor het behoud van Franse knowhow & traditie!